Bloemenwinkel Molenaarsgraaf

Bloemenwinkel in Molenaarsgraaf bezorgt bij u thuis

Wilt u een vers boeket met bloemen op tafel zetten zonder dat u zelf naar Molenaarsgraaf moet reizen? Als bloemenwinkel in Molenaarsgraaf maken wij het mogelijk dat u online boeketten kunt bestellen. Wilt u vanuit Sliedrecht, Bleskensgraaf, Brandwijk, Giessenburg of Groot-Ammers niet steeds naar Molenaarsgraaf reizen voor uw bloemen? U kunt bij ons een bloemenabonnement afsluiten waarmee u in één keer in de twee weken een verse bos bloemen thuisbezorgd krijgt. Net als bij ons in de bloemenzaak in Molenaarsgraaf kunt u zelf een voorkeur aangeven voor een boeket. Bekijk de webshop om te zien wat er mogelijk is. Wij willen u graag een persoonlijke service bieden dus als u persoonlijke wensen heeft, kunt u dit aangeven bij opmerkingen. Bestel gelijk uw boeket naar keuze! Voor 12:00 uur besteld? Dan leveren wij uw boeket dezelfde dag!

Bloemenwinkel in Molenaarsgraaf biedt meer dan alleen bloemen

Als bloemenwinkel in Molenaarsgraaf willen wij u natuurlijk kunnen inspireren met mooie verse bloemen. Daarnaast bieden wij u nog veel meer producten waarmee u uw huis of kantoor kunt opfleuren. Wist u dat bedrijven ook bij ons terecht kunnen voor boeketten, baliestukken en bedrijfsplanting/aankleding? Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij gaan met plezier voor u aan de slag. Is uw bedrijf gevestigd in Hardinxveld-Giessendam, Groot Ammers, Oud-Alblas, Papendrecht of Wijngaarden? Dan is het ook mogelijk dat wij uw bestelling komen bezorgen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel naar: 0184 208531 of stuur een bericht naar info@bloemzus.nl

Bloemenwinkel in Molenaarsgraaf organiseert gezellige workshops

Bent u geïnspireerd om zelf creatief aan de slag te gaan met bloemen en decoratie-items? Laten we samen gezellig samen mooie dingen maken! In onze bloemenwinkel in Molenaarsgraaf organiseren wij met regelmaat leuke thema workshops aangepast aan de seizoenen. Voor een groep vanaf 8 personen kunt u zelf een datum aanvragen en zo samen een gezellig en creatieve avond beleven. Benieuwd welke workshops er de komende tijd worden gegeven? Houd de site en onze Facebookpagina in de gaten. Inschrijven kan in de winkel of via info@bloemzus.nl. Als bloemist in Molenaarsgraaf zorgen we tijdens de workshops voor een flinke dosis creatieve inspiratie!

Wilt u het boeket laten bezorgen? Voeg als eerste een van de onderstaande opties toe aan de winkelwagen. Ophalen in de winkel.