Bloemenzaak Molenaarsgraaf 

Welkom in onze bloemenzaak in Molenaarsgraaf!

Laat u inspireren door de mooiste bloemen, planten en woonaccessoires in onze bloemenzaak in Molenaarsgraaf! In onze eigentijdse en sfeervolle winkel kunt u terecht voor alles om uw huis steeds op een andere manier gezellig te maken. Bent u op zoek naar een stoer boeket? Of houdt u van een meer klassieke stijl? Wij maken met plezier een mooi boeket en helpen u graag om uw wens zo goed mogelijk te vervullen. Door onze kennis op het gebied van bloemschikken kunnen wij voor iedere gelegenheid een creatief boeket maken. Wij zorgen ervoor dat het boeket precies de juiste verhoudingen heeft en maken gebruik van verschillende bindtechnieken. Laat u verrassen door een kleurrijk boeket of doe een bosje bloemen cadeau aan een vriend/vriendin of familielid! Hiermee fleurt u diegene letterlijk op! Een boeket bloemen in huis staat namelijk heel gezellig maar het is ook bekend dat bloemen een positief effect kunnen hebben op uw humeur. Nieuwsgierig wat wij als bloemenzaak in Molenaarsgraaf te bieden hebben? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

De bloemen staan voor u klaar in onze bloemenzaak in Molenaarsgraaf

Woont u in omgeving Bleskensgraaf, Brandwijk, Giessenburg of Groot-Ammers? Dan is onze bloemenzaak in Molenaarsgraaf goed te bereiken. Ook vanuit de omgeving Hardinxveld-Giessendam, Groot-Ammers en Oud-Alblas is onze bloemenwinkel in Molenaarsgraaf niet ver weg. Wij hebben de bloemen alvast voor u klaargezet en helpen u graag verder bij het maken van een mooie keuze. Naast bloemen hebben wij ook een groot assortiment kamerplanten. Bent u op zoek naar een mooie pot of vaas? Kom eens langs en laat u inspireren door het grote assortiment. Wij zijn altijd op zoek naar de nieuwste trends op het gebied van bloem en interieur dus u doet gegarandeerd inspiratie op in onze bloemenzaak in Molenaarsgraaf. Volg ons ook op Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

Bloemenzaak in Molenaarsgraaf verzorgt leuke workshops

Op zoek naar een bloemenzaak in omgeving Sliedrecht, Papendrecht, Wijngaarden of Bleskensgraaf? Vanuit deze regio is onze bloemenzaak in Molenaarsgraaf goed bereikbaar. Navigeer naar Dorpsstraat 5D in Molenaarsgraaf en laat uzelf inspireren! Volg bijvoorbeeld een van onze workshops die zijn aangepast aan de seizoenen. Hierin gaat uzelf met bloemschikken aan de slag of maakt u een andere groene en creatieve DIY. Beleef met elkaar een gezellige avond en schrijf u voor een groep vanaf 8 personen in door te bellen naar 0183-208531 of geef u op via info@bloemzus.nl. Als bloemist in Molenaarsgraaf staan wij dus voor u klaar met mooie bloemen maar nodigen wij u ook uit om zelf creatief aan de slag te gaan.